Facebook

ABS sensoren CHEVROLET ORLANDO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 06.2012 tot heden
103
140
MPV
Vanaf 02.2011 tot heden
104
141
MPV
Vanaf 06.2011 tot 12.2015
104
141
MPV
Vanaf 02.2011 tot 12.2015
96
131
MPV
Vanaf 02.2011 tot heden
120
163
MPV

ABS sensoren CHEVROLET ORLANDO

De werking van een ABS-sensor

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Zelf monteren ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET ORLANDO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe veren, nieuwe pistons, nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.

ABS-sensor op uw CHEVROLET uitlezen

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.