Facebook

ABS sensoren CHEVROLET REZZO MPV

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 03.2005 tot heden
77
105
MPV
Vanaf 08.2005 tot heden
79
107
MPV
Vanaf 03.2005 tot 03.2009
66
90
MPV
Vanaf 03.2005 tot heden
89
121
MPV
Vanaf 08.2005 tot 09.2009
90
122
MPV

ABS sensoren CHEVROLET REZZO MPV

Zelf monteren ABS-sensor

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET REZZO MPV komen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

ABS-sensor op uw CHEVROLET uitlezen

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

De werking van een ABS-sensor

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.