Facebook

ABS sensoren CHEVROLET SPARK

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 05.2005 tot 02.2010
37
50
Hatchback
Vanaf 06.2009 tot heden
44
60
Hatchback
Vanaf 05.2005 tot heden
46
63
Hatchback
Vanaf 05.2005 tot heden
49
67
Hatchback

ABS sensoren CHEVROLET SPARK

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOLAMBORGHINIPEUGEOT. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

Zelf monteren ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET SPARK past. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

ABS-sensor op uw CHEVROLET uitlezen

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

Producten
ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 32073
24,05
75,17
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 32073
24,05
75,17
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.