Facebook

ABS sensoren CHRYSLER 300C

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.2011 tot heden
176
239
Sedan
Vanaf 09.2011 tot heden
210
286
Sedan
Vanaf 07.2011 tot heden
215
292
Sedan
Vanaf 01.2011 tot heden
218
296
Sedan
Vanaf 04.2015 tot heden
216
294
Sedan
Vanaf 09.2011 tot heden
347
472
Sedan

ABS sensoren CHRYSLER 300C

ABS-sensor op uw CHRYSLER 300C uitlezen

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERHYUNDAILADAPLYMOUTH. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen.

De werking van een ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHRYSLER. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Zelf monteren ABS-sensor

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Producten
ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 31820
24,58
66,42
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.