Facebook

ABS sensoren CHRYSLER CROSSFIRE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 07.2003 tot 12.2008
160
218
Coupé
Vanaf 09.2004 tot 12.2007
246
335
Coupé

ABS sensoren CHRYSLER CROSSFIRE

De werking van een ABS-sensor

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Rofren, Jurid, ATE, Bendix, Zimmermann en Bosch Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Zelf monteren ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS-sensor op uw CHRYSLER CROSSFIRE uitlezen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Elke CHRYSLER heeft een eigen VIN-nummer. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.