Facebook

ABS sensoren CHRYSLER CROSSFIRE Roadster

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 05.2004 tot 12.2008
160
218
Cabriolet
Vanaf 09.2004 tot 12.2006
246
335
Cabriolet

ABS sensoren CHRYSLER CROSSFIRE Roadster

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo.

ABS-sensor op uw CHRYSLER CROSSFIRE Roadster uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERPEUGEOTJEEPMINIDACIA. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHRYSLER past.

Zelf monteren ABS-sensor

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Producten
ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 30249
30,76
80,94
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.