Facebook

ABS sensoren CHRYSLER GRAND VOYAGER V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 01.2008 tot 12.2011
142
193
Hatchback/limousine

ABS sensoren CHRYSLER GRAND VOYAGER V

ABS-sensor op uw CHRYSLER GRAND VOYAGER V uitlezen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHRYSLER past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABMINIFIAT. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

De werking van een ABS-sensor

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Gietijzer komt minder veel voor als component. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Zelf monteren ABS-sensor

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.