FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren CHRYSLER LE BARON Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren CHRYSLER LE BARON Sedan

De werking van een ABS-sensor

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.

Zelf monteren ABS-sensor

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

ABS-sensor op uw CHRYSLER LE BARON Sedan uitlezen

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHRYSLER.