FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren CHRYSLER NEON

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren CHRYSLER NEON

Zelf monteren ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHRYSLER NEON komen. Je kunt bij ons betalen via Creditcard Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

De werking van een ABS-sensor

Gietijzer komt minder veel voor als component. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

ABS-sensor op uw CHRYSLER uitlezen

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUTOYOTALOTUSRENAULT. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.