Facebook

ABS sensoren CHRYSLER PT CRUISER Cabriolet

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 03.2004 tot 03.2008
105
143
Cabriolet
Vanaf 03.2004 tot 03.2008
164
223
Cabriolet

ABS sensoren CHRYSLER PT CRUISER Cabriolet

ABS-sensor op uw CHRYSLER PT CRUISER Cabriolet uitlezen

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Je kunt bij ons betalen via PayPal en MisterCash De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

De werking van een ABS-sensor

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIMERCEDES-BENZPORSCHELDVLEXUS. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

Zelf monteren ABS-sensor

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHRYSLER past. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.