Facebook

ABS sensoren CHRYSLER SEBRING Cabriolet

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 07.2007 tot 12.2010
103
140
Cabriolet
Vanaf 05.2007 tot 12.2010
128
174
Cabriolet
Vanaf 07.2007 tot 12.2010
125
170
Cabriolet
Vanaf 07.2007 tot 12.2010
137
186
Cabriolet
Vanaf 07.2007 tot 12.2010
141
192
Cabriolet
Vanaf 05.2007 tot 12.2010
175
238
Cabriolet

ABS sensoren CHRYSLER SEBRING Cabriolet

ABS-sensor op uw CHRYSLER SEBRING Cabriolet uitlezen

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHRYSLER. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

De werking van een ABS-sensor

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

Zelf monteren ABS-sensor

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECODAIHATSUNISSANINFINITI.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.