Facebook

ABS sensoren CHRYSLER STRATUS Cabriolet

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren CHRYSLER STRATUS Cabriolet

De werking van een ABS-sensor

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHRYSLER STRATUS Cabriolet komen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHRYSLER. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.