Facebook

ABS sensoren CHRYSLER VOYAGER II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren CHRYSLER VOYAGER II

De werking van een ABS-sensor

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Zelf monteren ABS-sensor

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHRYSLER VOYAGER II past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPNISSANLEXUSLANCIA. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

ABS-sensor op uw CHRYSLER uitlezen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.