Facebook

ABS sensoren CHRYSLER YPSILON

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 05.2011 tot heden
63
86
Hatchback
Vanaf 05.2011 tot heden
51
69
Hatchback
Vanaf 05.2011 tot heden
70
95
Hatchback

ABS sensoren CHRYSLER YPSILON

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHRYSLER YPSILON past. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHRYSLER komen.

De werking van een ABS-sensor

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSHONDALINCOLNVOLVO. Je kunt bij ons betalen via Creditcard en AfterPay Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.