FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren CITROEN

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensor op uw CITROEN uitlezen

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Je kunt bij ons betalen via MisterCash en iDeal Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.