Facebook

ABS sensoren CITROEN

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welk model CITROEN

ABS sensoren CITROEN

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN komen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Zelf monteren ABS-sensor

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETFIATCADILLAC. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.