Facebook

ABS sensoren CITROEN AMI Break

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren CITROEN AMI Break

ABS-sensor op uw CITROEN AMI Break uitlezen

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIROVERCHEVROLET.

Zelf monteren ABS-sensor

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

De werking van een ABS-sensor

Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.