Facebook

ABS sensoren CITROEN BERLINGO Open laadbak/ Chassis

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 07.2010 tot heden
66
90
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 07.2010 tot heden
68
92
Open laadbak/ Chassis

ABS sensoren CITROEN BERLINGO Open laadbak/ Chassis

ABS-sensor op uw CITROEN BERLINGO Open laadbak/ Chassis uitlezen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zelf monteren ABS-sensor

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.