Facebook

ABS sensoren CITROEN C-ELYSEE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 11.2012 tot heden
53
72
Sedan
Vanaf 12.2014 tot heden
60
82
Sedan
Vanaf 11.2012 tot heden
68
92
Sedan
Vanaf 11.2012 tot heden
85
115
Sedan

ABS sensoren CITROEN C-ELYSEE

De werking van een ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TESLASKODANISSANBMW. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN C-ELYSEE komen.

Zelf monteren ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN past. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.