FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren CITROEN C-ZERO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren CITROEN C-ZERO

De werking van een ABS-sensor

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

ABS-sensor op uw CITROEN C-ZERO uitlezen

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIPEUGEOTFORDSUBARUHYUNDAI. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN past.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.