Facebook

ABS sensoren CITROEN C1 II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 04.2014 tot heden
51
69
Hatchback
Vanaf 06.2018 tot heden
53
72
Hatchback
Vanaf 04.2014 tot heden
60
82
Hatchback

ABS sensoren CITROEN C1 II

ABS-sensor op uw CITROEN C1 II uitlezen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

De werking van een ABS-sensor

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Zelf monteren ABS-sensor

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.