Facebook

ABS sensoren CITROEN C1

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 06.2005 tot 09.2014
50
68
Hatchback
Vanaf 06.2005 tot 09.2014
40
54
Hatchback

ABS sensoren CITROEN C1

Zelf monteren ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij controleren altijd bij de CITROEN C1 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERTOYOTADODGECHEVROLET.

De werking van een ABS-sensor

U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN komen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.