Facebook

ABS sensoren CITROEN C25 Bus

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren CITROEN C25 Bus

De werking van een ABS-sensor

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

ABS-sensor op uw CITROEN C25 Bus uitlezen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETOLDSMOBILEROVERLAMBORGHINI. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.