Facebook

ABS sensoren CITROEN C3 AIRCROSS II VAN

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 05.2019 tot heden
60
82
Hatchback/SUV
Vanaf 05.2019 tot heden
81
110
Hatchback/SUV

ABS sensoren CITROEN C3 AIRCROSS II VAN

ABS-sensor op uw CITROEN C3 AIRCROSS II VAN uitlezen

Wij controleren altijd bij de CITROEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

De werking van een ABS-sensor

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSFERRARITESLAMERCEDES-BENZPEUGEOT. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

Zelf monteren ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.