Facebook

ABS sensoren CITROEN C3 II Hatchback/Van

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 06.2010 tot 09.2016
50
68
Hatchback/Van
Vanaf 03.2015 tot 09.2016
55
75
Hatchback/Van

ABS sensoren CITROEN C3 II Hatchback/Van

De werking van een ABS-sensor

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIALAMBORGHINIMINISEATVW VOLKSWAGEN. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN C3 II Hatchback/Van. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Zelf monteren ABS-sensor

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

ABS-sensor op uw CITROEN uitlezen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.