Facebook

ABS sensoren CITROEN C3 III

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 05.2018 tot heden
61
83
Hatchback
Vanaf 07.2016 tot heden
81
110
Hatchback
Vanaf 07.2016 tot heden
50
68
Hatchback
Vanaf 07.2016 tot heden
60
82
Hatchback
Vanaf 07.2016 tot heden
60
82
Hatchback
Vanaf 05.2018 tot heden
75
102
Hatchback
Vanaf 07.2016 tot heden
73
99
Hatchback
Vanaf 07.2016 tot heden
55
75
Hatchback
Vanaf 02.2017 tot heden
85
115
Hatchback

ABS sensoren CITROEN C3 III

Zelf monteren ABS-sensor

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

De werking van een ABS-sensor

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS-sensor op uw CITROEN C3 III uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENKIAMINIAUDICITROEN. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.