Facebook

ABS sensoren CITROEN C4 CACTUS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 11.2017 tot heden
96
131
Hatchback
Vanaf 09.2014 tot heden
81
110
Hatchback
Vanaf 09.2014 tot heden
60
82
Hatchback
Vanaf 06.2018 tot heden
75
102
Hatchback
Vanaf 06.2018 tot heden
73
99
Hatchback
Vanaf 09.2018 tot heden
88
120
Hatchback
Vanaf 09.2014 tot heden
73
99
Hatchback
Vanaf 09.2014 tot heden
68
92
Hatchback

ABS sensoren CITROEN C4 CACTUS

De werking van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

Zelf monteren ABS-sensor

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij controleren altijd bij de CITROEN C4 CACTUS dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensor op uw CITROEN uitlezen

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.