Facebook

ABS sensoren CITROEN C4 CACTUS Van

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 05.2019 tot heden
73
99
Hatchback/Van
Vanaf 05.2019 tot heden
73
99
Hatchback/Van
Vanaf 05.2019 tot heden
81
110
Hatchback/Van
Vanaf 05.2019 tot heden
96
131
Hatchback/Van
Vanaf 05.2019 tot heden
60
82
Hatchback/Van

ABS sensoren CITROEN C4 CACTUS Van

ABS-sensor op uw CITROEN C4 CACTUS Van uitlezen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

De werking van een ABS-sensor

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN past. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Zelf monteren ABS-sensor

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANGMCSAABDAF. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.