Facebook

ABS sensoren CITROEN C4 Grand Picasso I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren CITROEN C4 Grand Picasso I

De werking van een ABS-sensor

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS-sensor op uw CITROEN C4 Grand Picasso I uitlezen

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOCHEVROLETJEEPLEXUSCITROENPONTIAC. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.