Facebook

ABS sensoren CITROEN C4 I Hatchback/Van

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 02.2005 tot 12.2010
100
136
Hatchback/Van

ABS sensoren CITROEN C4 I Hatchback/Van

De werking van een ABS-sensor

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, ABS, Textar en Brembo Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATOLDSMOBILEMINI.

Zelf monteren ABS-sensor

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN C4 I Hatchback/Van komen. Wij controleren altijd bij de CITROEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.