Facebook

ABS sensoren CITROEN C4 I Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren CITROEN C4 I Sedan

Zelf monteren ABS-sensor

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARBUICKBMW.

De werking van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN C4 I Sedan, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

ABS-sensor op uw CITROEN uitlezen

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Producten