Facebook

ABS sensoren CITROEN C4 II Hatchback/Van

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 02.2015 tot heden
88
120
Hatchback/Van
Vanaf 07.2014 tot heden
73
99
Hatchback/Van
Vanaf 06.2010 tot heden
68
92
Hatchback/Van
Vanaf 11.2009 tot heden
82
111
Hatchback/Van

ABS sensoren CITROEN C4 II Hatchback/Van

Zelf monteren ABS-sensor

Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN C4 II Hatchback/Van. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

ABS-sensor op uw CITROEN uitlezen

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

De werking van een ABS-sensor

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.