Facebook

ABS sensoren CITROEN C4 II Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 01.2013 tot heden
88
120
Sedan

ABS sensoren CITROEN C4 II Sedan

Zelf monteren ABS-sensor

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIRENAULTLOTUSASTON MARTIN. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

De werking van een ABS-sensor

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe glijbussen.

ABS-sensor op uw CITROEN C4 II Sedan uitlezen

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.