Facebook

ABS sensoren CITROEN C4 Picasso I MPV

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren CITROEN C4 Picasso I MPV

De werking van een ABS-sensor

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden.

Zelf monteren ABS-sensor

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.

ABS-sensor op uw CITROEN C4 Picasso I MPV uitlezen

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.