Facebook

ABS sensoren CITROEN C4 Picasso II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren CITROEN C4 Picasso II

ABS-sensor op uw CITROEN C4 Picasso II uitlezen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Elke CITROEN heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

De werking van een ABS-sensor

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

Zelf monteren ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.