FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren CITROEN CX II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren CITROEN CX II

ABS-sensor op uw CITROEN CX II uitlezen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Zelf monteren ABS-sensor

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

De werking van een ABS-sensor

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.