FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren CITROEN DS Break

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren CITROEN DS Break

Zelf monteren ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN DS Break komen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij controleren altijd bij de CITROEN dealer of de onderdelen passen op uw auto.

De werking van een ABS-sensor

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSULAMBORGHINITESLAHONDA. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.