FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren CITROEN DYANE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren CITROEN DYANE

De werking van een ABS-sensor

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN DYANE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

Zelf monteren ABS-sensor

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Je kunt bij ons betalen via AfterPay, Creditcard, iDeal en PayPal Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

ABS-sensor op uw CITROEN uitlezen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.