Facebook

ABS sensoren CITROEN EVASION MPV

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?

ABS sensoren CITROEN EVASION MPV

Zelf monteren ABS-sensor

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

ABS-sensor op uw CITROEN EVASION MPV uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARILADASUBARU. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

De werking van een ABS-sensor

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Jurid, TRW, Brembo, Pagid en Zimmermann Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.