FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren CITROEN GS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren CITROEN GS

ABS-sensor op uw CITROEN GS uitlezen

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

De werking van een ABS-sensor

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN past. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOINFINITIMASERATIFORDSEATDAF. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.