Facebook

ABS sensoren CITROEN JUMPER Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 04.2006 tot 12.2012
74
101
Bestelwagen
Vanaf 07.2011 tot heden
110
150
Bestelwagen
Vanaf 07.2010 tot heden
107
146
Bestelwagen
Vanaf 07.2010 tot heden
115
156
Bestelwagen
Vanaf 09.2006 tot heden
116
157
Bestelwagen
Vanaf 07.2011 tot heden
130
177
Bestelwagen

ABS sensoren CITROEN JUMPER Bestelwagen

Zelf monteren ABS-sensor

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

ABS-sensor op uw CITROEN JUMPER Bestelwagen uitlezen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLSKODADS. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

De werking van een ABS-sensor

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.