Facebook

ABS sensoren CITROEN JUMPER Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 04.2002 tot heden
81
110
Bestelwagen
Vanaf 04.2002 tot heden
62
84
Bestelwagen
Vanaf 04.2002 tot heden
74
101
Bestelwagen
Vanaf 04.2002 tot heden
94
128
Bestelwagen
Vanaf 05.2004 tot heden
107
146
Bestelwagen

ABS sensoren CITROEN JUMPER Bestelwagen

ABS-sensor op uw CITROEN JUMPER Bestelwagen uitlezen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

De werking van een ABS-sensor

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Zelf monteren ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.