Facebook

ABS sensoren CITROEN JUMPER Bus

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren CITROEN JUMPER Bus

Zelf monteren ABS-sensor

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Elke CITROEN JUMPER Bus heeft een eigen VIN-nummer. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

De werking van een ABS-sensor

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIPORSCHESEATVAUXHALLDODGEMERCEDES-BENZ. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensor op uw CITROEN uitlezen

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.