Facebook

ABS sensoren CITROEN JUMPER Bus

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren CITROEN JUMPER Bus

Zelf monteren ABS-sensor

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENLINCOLNFIAT.

ABS-sensor op uw CITROEN JUMPER Bus uitlezen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN past. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.