Facebook

ABS sensoren CITROEN JUMPER Open laadbak/ Chassis

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 04.2002 tot heden
62
84
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 04.2002 tot heden
74
101
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 02.2002 tot 06.2006
74
101
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 04.2002 tot heden
94
128
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 05.2004 tot heden
107
146
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 02.2002 tot 06.2006
94
128
Open laadbak/ Chassis

ABS sensoren CITROEN JUMPER Open laadbak/ Chassis

De werking van een ABS-sensor

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

ABS-sensor op uw CITROEN JUMPER Open laadbak/ Chassis uitlezen

Elke CITROEN heeft een eigen VIN-nummer. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Zelf monteren ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme, nieuwe veren, nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.