Facebook

ABS sensoren CITROEN JUMPY Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 01.2007 tot 03.2016
88
120
Bestelwagen
Vanaf 07.2011 tot 03.2016
94
128
Bestelwagen
Vanaf 01.2007 tot 03.2016
100
136
Bestelwagen
Vanaf 07.2010 tot 03.2016
120
163
Bestelwagen
Vanaf 07.2011 tot 03.2016
72
98
Bestelwagen
Vanaf 01.2007 tot 03.2016
103
140
Bestelwagen

ABS sensoren CITROEN JUMPY Bestelwagen

ABS-sensor op uw CITROEN JUMPY Bestelwagen uitlezen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

Zelf monteren ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wij controleren altijd bij de CITROEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

De werking van een ABS-sensor

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.