Facebook

ABS sensoren CITROEN JUMPY Open laadbak/ Chassis

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 06.2007 tot 03.2016
66
90
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 06.2007 tot 03.2016
66
90
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 01.2009 tot 03.2016
88
120
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 07.2011 tot heden
94
128
Open laadbak/ Chassis

ABS sensoren CITROEN JUMPY Open laadbak/ Chassis

ABS-sensor op uw CITROEN JUMPY Open laadbak/ Chassis uitlezen

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Zelf monteren ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

De werking van een ABS-sensor

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.