Facebook

ABS sensoren CITROEN JUMPY

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01.2007 tot heden
103
140
Bus

ABS sensoren CITROEN JUMPY

Zelf monteren ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de CITROEN JUMPY dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

De werking van een ABS-sensor

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN past. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFDAIMLERCHRYSLERTOYOTASSANGYONGLOTUS.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.