Facebook

ABS sensoren CITROEN NEMO Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02.2008 tot heden
54
73
Bestelwagen
02.2008 tot heden
50
68
Bestelwagen

ABS sensoren CITROEN NEMO Bestelwagen

De werking van een ABS-sensor

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Zelf monteren ABS-sensor

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

ABS-sensor op uw CITROEN NEMO Bestelwagen uitlezen

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.