Facebook

ABS sensoren CITROEN NEMO Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04.2009 tot heden
54
73
Stationwagen
04.2009 tot heden
50
68
Stationwagen

ABS sensoren CITROEN NEMO Stationwagen

ABS-sensor op uw CITROEN NEMO Stationwagen uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPMGASTON MARTINLAMBORGHINI. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

De werking van een ABS-sensor

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij controleren altijd bij de CITROEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Zelf monteren ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.