Facebook

ABS sensoren CITROEN XM Break

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren CITROEN XM Break

ABS-sensor op uw CITROEN XM Break uitlezen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN komen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling.

Zelf monteren ABS-sensor

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAVAUXHALLSAAB.

De werking van een ABS-sensor

U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.